Slachthuishof
Logo Logo

Bereikbaarheid Slachthuishof

Het Slachthuishof is heel goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Binnen tien minuten fietsen ben je op station Haarlem of op station Haarlem Spaarnwoude. De trein brengt je vanaf beide stations binnen een kwartier naar Amsterdam Centraal.

Goede verbindingen

De N205, die onder het Slachthuishof langs loopt, heeft een hele goede verbinding met de A9. Met de auto ben je binnen een half uur in Amsterdam. Bushaltes vind je aan de Slachthuisstraat, het Reinaldapark en aan de Zomervaart. Ideaal als je droog en warm naar het station wilt, of naar één van de omliggende dorpjes.

Samen delen

Om het Slachthuishof zo duurzaam mogelijk te maken, krijg je als bewoner de optie om gebruik te maken van deelauto’s. Maar je weekboodschappen doen of wat kleine meubels verhuizen doe je natuurlijk net zo makkelijk en groen met een deelbakfiets.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.